Praktische info

Wanneer

Iedere zaterdag vanaf 19:45.

Later op de avond aansluiten mag zeker, maar hou er rekening mee dat doorgaans rond 20:00 iedereen aan het spelen is. Kom je toch wat later, dan kan het zijn dat je wat moet wachten. Kom je met twee of meer, dan kan je eventueel een korter spel spelen in afwachting van de anderen of gewoon in jullie groep blijven spelen, dat mag natuurlijk ook.

Waar

De Spelfanaat
Putsesteenweg 17
2800 Mechelen

De speelzaal ligt achterin De Spelfanaat. Als de winkel open is, dan kan je de zaal bereiken via de winkel. Is de winkel gesloten (zoals voor de spelavonden), dan kan je aanbellen aan de deur links naast de winkel.

Kostprijs

De eerste keer is deelname aan de spelavond gratis. Daarna is een lidkaart verplicht. Voor 7 euro per kalenderjaar krijg je niet alleen toegang tot alle spelavonden, maar geniet je ook het voordeeltarief bij extra activiteiten van onze vereniging, kan je onze vereniging vertegenwoordigen op tornooien van de Belgische Federatie voor Spellen (BFVS) en krijg je korting op bordspellen (en enkel bordspellen) bij De Spelfanaat.

Contact

Zit je nog met vragen, wil je toch graag wat meer informatie, heb je misschien opmerkingen of suggesties of zou je je graag inschrijven voor een van onze activiteiten, dan kan dat op onze spelavonden, via het contactformulier of op spellenclubmechelen@telenet.be.