Warmlopen

Eindelijk is het dan 2020. In naam van het bestuur wens ik ieder van jullie een gelukkig en gezond 2020 met natuurlijk heel veel liefde en vriendschap, vreugde en plezier. We gunnen iedereen zijn eigen speciale of eigenaardige speelwensen: de collectie uitdunnen tot 100, een ultiem out of print spel vinden, een collectie vervolledigen, een 10×10 of 100×1 challenge voltooien, (nog meer) beurzen bezoeken, (eindelijk een) 18xx spelen of een epic (war)game op tafel leggen.

2020 is een schrikkeljaar en dat belooft altijd veel goeds, behalve voor studenten, want daar verwacht ik weer een dip in examenresultaten. Een schrikkeljaar betekent immers een drukke sportieve zomer met de Olympische Spelen in Tokio en het Europees Kampioenschap voetbal, naast de gebruikelijke jaarlijkse sportevenementen zoals de grote wielerrondes, de grote tennistornooien en nog tal van andere belangrijke evenementen. Niet dat ik nu zo vaak gekluisterd voor mijn televisie zit (nooit eigenlijk), maar toch. Ik herinner me dat ik dat als student wel kon.

Ook als spellenclub maken we er een sportief jaar van. Ons eigen speltornooi op 11 oktober 2020 had ik al aangekondigd. En omdat onvoorbereid naar een tornooi gaan toch echt not done is, moeten we natuurlijk voldoende training inlassen om ons warm te lopen. En hoe kan dat beter dan met een aantal spelmarathons?

Dus noteer alvast in je agenda: 22 februari, 27 juni en 11 november 2020, telkens in Den Hangar. We gaan dus onverstoord verder op hetzelfde elan. Leg die zweetbandjes maar klaar.