,

Nog even vakantie: Familiespeldag

affiche final v3 vierkant

We genieten dit jaar van een extra lange zomervakantie die startte op zaterdag 30 juni en die zal duren tot en met zondag 2 september. Natuurlijk hopen we dat elk van jullie in deze verzengende hitte kan genieten van een welverdiende vakantie of tenminste wat verkoeling kan zoeken aan het zwembad of aan het strand.

Voor de thuisblijvers zijn er natuurlijk onze wekelijkse spelavonden. Binnen is het koel, de drank staat fris, maar de ontvangst blijft uiteraard warm en hartelijk. Weet je soms niet wat doen op een zaterdagavond nu vrienden en familie wel met vakantie zijn? Zit je nog steeds in het zwarte gat na het WK voetbal? Weet dan dat er altijd een plaatsje vrij is op onze spelavonden.

Ondanks de broeierige hitte zitten wij niet stil. Om deze extra lange zomervakantie af te sluiten, en zeker omdat de meesten toch die laatste week van augustus al terug zijn uit vakantie, nodigen we jullie van harte uit op onze familiespeldag.

Op zaterdag 1 september 2018 stellen wij graag de speelzaal achter De Spelfanaat open voor alle spellenliefhebbers. Tijdens deze familiespeldag zetten we graag familiespellen in de kijker. Deze spellen zijn niet alleen leuk en leerrijk voor kinderen, ze zijn ook leuk en interessant voor volwassen en daarom een ideale activiteit voor het hele gezin. Vaak krijgen we immers de vraag welke spellen perfect gespeeld kunnen worden met kinderen, op deze dag kan je het gewoon zelf komen uitproberen.

Neem dus alvast een fluostift en zet het met stip in je agenda, save the date, zaterdag 1 september 2018 van 11:00 tot 18:00, geheel gratis. ‘s Avonds is het dan ook nog onze gewone spelavond vanaf 18:45, uitzonderlijk ook vrij toegankelijk voor niet-leden.

Een spelletje spelen, een babbeltje slaan, genieten van een hapje en een drankje, toch niets beter om de vakantie mee af te sluiten?