Sky & Limit

Met het Thunder Alley-tornooi zit onze laatste clubactiviteit van 2019 er ook op, op onze allerlaatste spelavond na natuurlijk. Op dinsdagen 24 en 31 december is het immers geen spelavond. Dat willen wij, De Spelfanaat en Spellenclub Mechelen, nog even uitdrukkelijk meegeven: geen spelavond op kerstavond en oudejaarsavond. Dat klinkt evident, maar met de echte spelfanaten weet je natuurlijk nooit.

Eén spelavond dus nog, zaterdag 28 december, ideaal om even de feestdrukte te ontvluchten en rustig, maar wel in goed gezelschap, nog eens een spelletje op tafel te leggen. Misschien dat nieuwe spel dat onder de kerstboom lag of dat kerstspel (Christmas Tree bijvoorbeeld), dat op elk ander moment van het jaar zo vreemd aanvoelt. Misschien ook wel dat spel dat je al zo lang eens wilt spelen of net dat ene spel om je 10×10-uitdaging te halen. Kortom, redenen genoeg om te spelen, redenen genoeg om een spelletje op tafel te leggen.

En daarna knallen we 2020 in. Ook het bestuur schuift dan de benen onder tafel, niet voor een spelletje, maar om alle ideeën en plannen voor het nieuwe jaar op een rijtje te zetten. En ja, dat zijn er heel wat, daarover binnenkort ongetwijfeld meer. We willen er wel al meteen bij vertellen dat we natuurlijk oor hebben voor al wat leeft bij jullie, dus als jullie ideeën hebben, hoe gek of onwaarschijnlijk ook, laat het ons zeker weten op onze Facebook-pagina, via het contactformulier, in een mailtje of gewoon persoonlijk. Het zijn immers die gekke ideeën die ervoor gezorgd hebben dat we samen op weekend gingen en dat we onze eigen 18xx-conventie hebben, om er maar even twee te noemen. Zoals iemand me onlangs zei: “the sky is the limit, but only if you are short-sighted.”

Voor elk van jullie, voor vrienden en familie, een zalig kerstfeest!