Eindelijk… het logo

Het heeft een tijdje op zich laten wachten. Voor belangrijke zaken moet je nu eenmaal wat meer tijd nemen. De ideeën laten rusten en laten rijpen. En dan kijken, bekijken, herbekijken.

Niet zonder enige trots kondigen we ons logo aan. Hopelijk vinden jullie het even leuk als wij. Natuurlijk weten we dat over smaken en kleuren niet te twisten valt, maar stiekem hopen we wel dat jullie het super vinden.

logo_transparant.png

Een tweede reden waarom we er zo lang over gedaan hebben, is dat we gelijk ook onze t-shirts wilden voorstellen. Ja, dat lees je goed, t-shirts… en truien, hoodies om juist te zijn.

Vandaag mochten we onze proefdruk van t-shirts gaan ophalen en die mogen gezien worden. Aanwezigen op de spelavond morgen krijgen de t-shirts in primeur te zien. Nieuwsgierigen zijn dus zeker welkom. Na de spelavond zal ik ook deze post aanpassen met een foto van de t-shirts.

DSCF0402.jpg

Vanzelfsprekend bieden we deze t-shirts en truien te koop aan. Een t-shirt zal 18 euro kosten, een hoodie 38. Voor onze leden en snelle beslissers lanceren we echter een tijdelijke promotie (tot en met zaterdag 7 juli 2018). Op de spelavond of via het contactformulier kan je t-shirts bestellen aan 15 euro en hoodies aan 35 euro. T-shirts en hoodies zijn in (quasi) alle maten (ook kindermaten) beschikbaar, voorlopig in de kleuren zwart, blauw en rood. Bij voldoende vraag kunnen we ook andere kleuren aanbieden. Om praktische redenen vragen we wel vooraf te betalen, contant op de spelavond of via overschrijving. Vermeld bij je bestelling duidelijk aantal, maat en kleur.

En dan moeten jullie nooit meer nadenken wat te dragen op de spelavond, op een spellenbeurs of op tornooi!