,

Inserts & organizers van foamboard: een nieuwe editie van onze workshop

workshop_29sept2018De zomervakantie zit erop, het nieuwe schooljaar ging gisteren van start. Het aftellen naar de grote spellenbeurzen begint. Maar een kast is geen ballon en ruimte wordt schaars. Om plaats te winnen kan je natuurlijk spellen verkopen, maar je zou ook al die uitbreidingen in de basisdozen kunnen proppen. Op zo’n moment kan een handige insert het verschil maken. Die inserts kan je kopen, voor iets te veel geld. Je kan ze ook zelf maken, voor heel wat minder geld. En zo heb je twee keer gewonnen: extra geld voor spellen en extra ruimte voor spellen.

Op 5 mei ll. organiseerden we een workshop “Inserts & organizers van foamboard”. Op zaterdag 29 september ek. hernemen we deze workshop gewoon. Weet je niet goed meer wat of hoe? Ben je toch nog niet overtuigd? Dan moet je zeker onze eerste aankondiging nog eens lezen. Wil je weten hoe het er aan toe ging? Dat lees je in het verslag.

Inschrijven doe je nog steeds via het contactformulier. En zo is alles gezegd.